Design til internettet
Begrebet "webdesign" er ved at være lidt slidt og der findes mange forskellige opfattelser af hvad begrebet indeholder. Derfor vil vi gerne uddybe hvad BaxData sætter i højsædet når vi laver design til internettet.
Inden vi laver de første udkast til en potentiel kunde, forsøger vi at samle en del viden omkring virksomheden. Det er nemlig vigtigt at der er en sammenhæng mellem de værdier som virksomheden vægter og kommunikerer i dagligdagen - og de værdier som hjemmesiden skal symbolisere.
Rent praktisk så gør vi meget ud af optimere siderne, så flest mulige brugere får en positiv oplevelse. Det drejer sig både om størrelse i pixels og bytes, men i høj grad også om brugervenlighed!
Dynamiske web-layouts
Vi har introduceret et dynamisk design-koncept for vores kunder, som allerede er en succes, idet ingen kunder ønsker at undvære denne del når de først hører hvad det indeholder.
Det går i sin enkelhed ud på at variere det layout man bygger hjemmesiden op omkring. Det kan gøres ved at skifte nogle billeder udenom indholdet eller variere i farverne. Vores seneste store projekt - nytoyota.dk - er et glimrende eksempel. Her skifter designet én gang i døgnet, på hver af de 4 "afdelinger" som hjemmesiden består af.

Klik her og læs mere om Ny Toyota

Klik her og gå til www.nytoyota.dk
       

BaxData  Sanderumvej 85  DK-5250 Odense SV  Telefon 2845 3200  info@baxdata.dk